Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Kamyon v.b. araçların arkasın da yazan yazılar, uçağa uyarlansaydı ne olurdu? -Bir sana doyamadım, bir de hostese... -Yaklaşma toz olursun, atmosferde kaybolursun -Kalbinde yerim yoksa sevgilim, fark etmez ben kokpitte de giderim. -İstanbul - Ankara 1 saat, sana sevgim 24 saat -Yol Abbas' ın, pistler Airbus' un -Kuleyle kavgalı çilekeş pilot -Pistlerin atmacası -Türbülansın ustasıyım, gözlerinin hastasıyım -Aşkımızı karakutuya anlattım -Sen yenisin dedileri bana ek sefer verdiler -Kule kalkışıma, kızlar inişime hasta Bir de resim vereyim ahaha [spo1=Spo][/spo] [signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez...Msn Spaces Minke[Bu mesaj Janitschar tarafından 12 Aralık 2005 13:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 -Kalbinde yerim yoksa sevgilim, fark etmez ben kokpitte de giderim. bu güzel uyarlanmış (=[signature][hline]The Blood is Love.
malik Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 kendercik'in bana sölediği bi şey vardı.. kamyon arkasında yazıodu. "mevzular beni yordu." uçağada yazılabilir mesela:)[signature][hline].. içimdeki şeytanın ensesindeyim.. destur deh breh,berduşa name yazma çek git ilerle milim milim..
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 İyi olurdu =)[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem
toggie Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 -Kalbinde yerim yoksa sevgilim, fark etmez ben ayakta-kokpitte- da giderim. Ben bunu vapurun üzerinde gördüm. Büyükcene yazılmıstı cok net okunuyordu heryerden. Ama bir daha göremedim ya çok güzeldi =)[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé [Bu mesaj toggie tarafından 12 Aralık 2005 14:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Apeiron Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 bide bunun uzay mekiği versionu vardı o da baya iiydi:D[signature][hline]Apeiron
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 aa olur mu hiç. en büyük laf eksik Kroyum ama boing bende.[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 çok güzel =)) Unutulmuş birşey war. O şimdi PİLOT[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Garbage =o= FM@ wj Zergling [Bu mesaj Zergling tarafından 12 Aralık 2005 14:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: Dynun, 12 Aralık 2005 14:03 tarihinde demiş ki: aa olur mu hiç. en büyük laf eksik Kroyum ama boing bende. Ahaha lol[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Minke
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 ahhahaha süpermiş :)[signature][hline]Şimşek çaktıktan sonra gökgürültüsünü dinleyerek yıldırım çarpmasına ne kadar yaklaştığınızı anlıyabilirsiniz. Gökgürültüsünü işitmediyseniz, dert etmeyin, zaten çarpılmışsınızdır. msn
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Süper olmuş. THY ' ye mail atalım ;) Aşkımızı karakutuya anlattıma hehehe.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: Dynun, 12 Aralık 2005 14:03 tarihinde demiş ki: Kroyum ama boing bende. roflmao :D[signature][hline]Dünya'ya Bir Faydanız Olsun http://www.worldcommunitygrid.org
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Bizde okulda yapmıştık bu taz geyik. =)[signature][hline]I Can Do!
Korku Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Şakası olduruyor adam ya gerçek olsa?! Artık Ek kuyruk yaparlar :D Reklamı ucuş başı şukadar mauah
Eldarduil Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Arka flap a "Babam sağolsun" :P[signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock: - ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! - DIABOLICAL
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Ututulanlar unutanları asla unutmazlar[signature][hline]Order Within Chaos....
Sarsie Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 ÜSTEN SOLLAMA,DÖNÜŞTE BOMBALARIM SENİ![signature][hline]Elveda KO!!!!Artık yok,ben cezamı aldım bunu kasıtlı yaptılar.beni sevmeyenler bunu kasıtlı yaptı.
Eraxx Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Olsaydı bi derdimiz söylerdi yardımcı pilot abimiz ;)[signature][hline]Bir çift kedi ve bir çift köpek Bir çift papağan ve bir hamster Birde tarantula ile karadul Ayrıca akvaryum. Daha nice petlere.. [Bu mesaj Eraxx tarafından 12 Aralık 2005 15:21 tarihinde değiştirilmiştir]
miyagi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 emeğimiz bilek zoru allahım sen bizi koru hehehehe[signature][hline]ddr2621
pegasus_end Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 hastasiyim dudaklarinin bekcisiyim bulutlarin :D[signature][hline]I try to laugh about it,hiding the tears in my eyes `cause boys don`t cry...dont cry...
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Tek rakibim UFO lar (THY yi aştık:P) Sollama beni , uçururum seni[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Half_Cow Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 "Hatalıysam yüzüme söyle"[signature][hline]Kuzgun'dum ben.Ondan evvel de Bugvan... Ağır ağır, yavaş yavaş... Saplık nedir, ne değildir?
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Gmailime gelmişti. Kopmuştum. Süffer bişi ;)[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.
pegasus_end Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Kuleye rest cektim,isyanlardayim.[signature][hline]Dört yanım puşt zulası,dost yüzlü,dost gülücüklü,cigaramdan yanar,alnım öperler.Suskun,hain,cıyansı.Dört yanım puşt zulası,dönerim dönerim çıkmaz,En leylim gecede ölesim tutmuş,etme gel.Ay karanlik...
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: toggie, 12 Aralık 2005 14:01 tarihinde demiş ki: -Kalbinde yerim yoksa sevgilim, fark etmez ben ayakta-kokpitte- da giderim. Ben bunu vapurun üzerinde gördüm. Büyükcene yazılmıstı cok net okunuyordu heryerden. Ama bir daha göremedim ya çok güzeldi =) ahah eet ben de gördüm onu kocaman kocaman yazmışlardı[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu
Öne çıkan mesajlar